RUM:s teckning
i

RUM anpassar självklart sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer rörande coronaviruset.

I nuläget innebär det att RUM:s distrikt och nationellt fortsätter med de verksamheter som restriktionerna tillåter, men att vissa anpassningar kan komma att ske. Självklart informeras ni löpande om ni på något sätt skulle beröras av detta.

Framtidens Musikpris prisceremoni sänds digitalt den 17 september kl:16.00. Läs om finalisterna och se prisceremonin på www.framtidensmusikpris.se.

Har du några frågor så maila till info@rum.se och för medlemsrelaterade frågor till medlem@rum.se.

 • Arkiv

 • Side by Side by El Sistema

  11 april, 2019 Fyrbodal, Göteborg, Halland, Nyheter, Skaraborg, Södra Elfsborg samirarabit

  RUM samarbetar med Side by Side!

  Side by Side by El Sistema är ett internationellt kör- och orkesterläger för barn och unga mellan 6 och 23 år. Årets läger är mellan 15:e och 19:e juni och som RUM-medlem eller RUM-förening finns det möjlighet att få rabatt på anmälningsavgiften. Ansök här.

  Årets nya spår är EARLY MUSIC som introducerar deltagarna för medeltida- och renässansmusik. Dirigent för spåret är Anders Renberg, han har dubbla examina i blockflöjt och spelar även flera andra medeltida instrument, bland annat som en del av Medeltidsensemblen Ambrosia. Det finns också ett väldigt spännande spår som heter FOLK MUSIC som var förra årets nyhet. Där är alla sorters röster och instrument välkomna och man spelar på gehör.

  Side by Side har börjat rekrytera sommarjobbare och volontärer till lägret. Både vuxna och äldre tonåringar är välkomna att anmäla sig. Mer info om det finns på www.sidebysidegoteborg.se.

   

  X