RUM:s teckning
i

RUM anpassar självklart sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer rörande coronaviruset.

I nuläget innebär det att RUM:s distrikt och nationellt fortsätter med de verksamheter som restriktionerna tillåter, men att vissa anpassningar kan komma att ske. Självklart informeras ni löpande om ni på något sätt skulle beröras av detta.

Framtidens Musikpris prisceremoni kommer göras digitalt och har flyttats fram till 17 september. Finalistnomineringarna tillkännages i mitten på augusti.

Kansliet och växeln har sommarstängt 1-31 juli, men ni kan fortfarande maila till info@rum.se och för medlemsrelaterade frågor till medlem@rum.se.

 • Arkiv

 • Ansök om RUM-rabatt för Side-by-side 2019

  13 februari, 2019 Okategoriserade Nina Geynts

   

  Du som RUM-medlem har rätt till en rabatt på anmälningsavgiften för Side-by-side 2019. Anmäl dig som vanligt på http://sidebysidegoteborg.se och fyll sedan i formuläret nedan. Till Side-by-side betalar du hela avgiften och rabatten får du sedan tillbaka från RUM. Hur stor rabatten är beror på vilket distrikt du tillhör. Är du osäker på vilket distrikt det är, fråga någon i din medlemsförening.

  Ansökan om bidrag för Side by Side 2019 är nu stängd.

   

  Här anges fullständigt namn på deltagarna från föreningen. Detta kommer kontrolleras mot våra register. Endast medlemmar i åldern 7-25 bosatta i Västra Götaland eller Hallands län är berättigade till rabatten som kommer betalas in på föreningens konto. Det är föreningens ansvar att denna sedan kommer deltagarna till del.
  X