RUM:s teckning
i

RUM anpassar självklart sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer rörande coronaviruset.

I nuläget innebär det att RUM:s distrikt och nationellt fortsätter med de verksamheter som restriktionerna tillåter, men att vissa anpassningar kan komma att ske. Självklart informeras ni löpande om ni på något sätt skulle beröras av detta.

Vår festival MusikRUM har vi nu dessvärre blivit tvungna att ställa in, som en följd av restriktionerna kring Covid-19. Vår förhoppning är att vi kan göra festivalen nästa i år igen! Även Tónlek är dessvärre inställd i år, men kommer genomföras nästa år.
Framtidens Musikpris har flyttats fram till september. Finalistnomineringarna tillkännages i mitten på augusti.

För övriga generella frågor hänvisar vi till info@rum.se och för medlemsrelaterade frågor till medlem@rum.se.

 • Arkiv

 • Kallelse till distriktsstämma för RUM Södra Elfsborgsdistriktet

  31 januari, 2020 Okategoriserade victorjohansson

  RUM Södra Elfsborgsdistriktet kallar härmed till Distriktsstämma för verksamhetsåret 2020! 

  Kallade är medlemsföreningar och medlemmar som är anslutna till RUM och befinner sig inom kommunerna Alingsås, Bollebygd, Borås, Herrljunga, Lerum, Mark, Svenljunga, Tranemo, Ulricehamn och Vårgårda. RUM eftersträvar en bred medlemsdemokrati och uppmuntrar därför så många föreningar som möjligt att skicka ombud till distriktsstämman. 

  På distriktsstämman behandlas det föregående verksamhetsåret, styrelsens ansvarsfrihet, det kommande verksamhetsåret samt val av nya förtroendevalda. Eventuella motioner ska vara inskickade senast en månad innan årsmötet äger rum. Samtliga handlingar kommer finnas tillgängliga senast två veckor innan årsmötet. 

  Är du intresserad av att kandidera till styrelsen för Södra Elfsborgsdistriktet, vill nominera någon, eller vill veta mer om vad styrelsearbetet innebär? Hör av dig till distriktskonsulenten victor.johansson@rum.se 

  När: 24/3 Klockan 18:00
  Var: Digitalt: Länk skickas ut till samtliga anmälda i samband med att mötet startar.
  Hur: Anmäl din förening genom att maila distriktskonsulenten på victor.johansson@rum.se 

  Vi bjuder givetvis på gofika! 

  Har du frågor om distriktsstämman, mötesförfarandet, handlingarna, eller dylikt? Hör av dig till distriktskonsulenten på victor.johansson@rum.se 

  Välkommen! 

  X