RUM:s teckning
i

RUM anpassar självklart sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer rörande coronaviruset.

I nuläget innebär det att RUM:s distrikt och nationellt fortsätter med de verksamheter som restriktionerna tillåter, men att vissa anpassningar kan komma att ske. Självklart informeras ni löpande om ni på något sätt skulle beröras av detta.

Vår festival MusikRUM har vi nu dessvärre blivit tvungna att ställa in, som en följd av restriktionerna kring Covid-19. Vår förhoppning är att vi kan göra festivalen nästa i år igen! Även Tónlek är dessvärre inställd i år, men kommer genomföras nästa år.
Framtidens Musikpris har flyttats fram till september. Finalistnomineringarna tillkännages i mitten på augusti.

För övriga generella frågor hänvisar vi till info@rum.se och för medlemsrelaterade frågor till medlem@rum.se.

 • Arkiv

 • Brasslägret Flämslätt 2020

  4 maj, 2020 Okategoriserade victorjohansson

  Välkomna till Flämslätt 2020

  Vi vill uppmärksamma dig på att Brasslägret nu är fullt, men det går fortfarande att anmäla sig fram till 1/6 för att hamna på reservplats, du meddelas sedan om du har beviljats en plats senare i sommar. 

  RUM-Skaraborg i samarbete med Skaraborgs Brassnätverk har härmed nöjet att åter bjuda in till Brassläger på Flämslätts Stifts- och Kursgård utanför Skara. Brasslägret är en kurs för dig som till sommaren har spelat minst två år. Vi garanterar en rolig helg med mycket musik och andra spännande aktiviteter.

  Var: Flämslätts Stifts- och Kursgård i den vackra naturen vid Flämsjön i Lerada.
  När: 4-6 September 2020. Incheckning sker kl 16:40 4/9, middag serveras kl 17:30. Lägret avslutas med konsert den 6/9 klockan 13:30.
  Kostnad: 650 kr/deltagare, då ingår kost och logi under helgen. Utöver deltagaravgiften är varje deltagare sponsrad av Musik- och Kulturskolorna, deras elevföreningar samt Riksförbundet Unga Musikanter (RUM) Skaraborg.
  Hur: Schema kommer finnas vid incheckning. Mellan repetitioner leds lägret och aktiviteterna av en föräldragrupp som närvarar hela helgen. Under helgen ingår frukost, lunch, middag samt kvällsfika. Medtag eget instrument, instrumentställ, noter, notställ (med namn), blyertspenna, lakan, handdukar, badkläder, eventuell medicin.
  Anmälan: Anmälan är öppen 1/5 – 1/6 eller tills Brasslägret är fullt (först till kvarn). Anmälan är bindande. Efter bekräftad plats betalas deltagaravgiften genom faktura. I händelse av inställt läger betalas deltagaravgiften tillbaka, minus en liten administrationsavgift.

  Vi följer givetvis folkhälsomyndighetens rekommendationer rörande covid-19 pandemin samt har- och genomför kontinuerligt utförliga riskbedömningar för att garantera säkerheten för våra deltagare, instruktörer och föräldrar. 

  Anmäl dig via formuläret nedan.

  Välkomna till Flämslätt 2020!

   

  ÅÅÅÅMMDD-XXXX
  Gata, postnummer, ort
  Fyll i specialkost eller allergier i fältet ovan
  Något annat som kan vara bra för lägeranordnare att veta?
  Så att vi under lägret kan nå dig/er om det blir aktuellt (fyll även i gatuadress om den inte överensstämmer med adressfältet ovan).
  Vill du veta hur RUM hanterar dina personuppgifter? Här kan du läsa RUM:s Dataskyddspolicy: https://www.rum.se/om-rum/dataskyddspolicy/
  X