RUM:s teckning
i

RUM anpassar självklart sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer rörande coronaviruset.

I nuläget innebär det att RUM:s distrikt och nationellt fortsätter med de verksamheter som restriktionerna tillåter, men att vissa anpassningar kan komma att ske. Självklart informeras ni löpande om ni på något sätt skulle beröras av detta.

Framtidens Musikpris prisceremoni kommer göras digitalt och har flyttats fram till 17 september. Finalistnomineringarna tillkännages i mitten på augusti.

Kansliet och växeln har sommarstängt 1-31 juli, men ni kan fortfarande maila till info@rum.se och för medlemsrelaterade frågor till medlem@rum.se.

 • Arkiv

 • Ansök om rabatt på deltagaravgiften för Side By Side 2020

  31 januari, 2020 Okategoriserade victorjohansson

  RUM har ett samarbete med Göteborgs Symfoniker kring Side By Side 2020 som innebär att du som är RUM-medlem har rätt till 200 SEK rabatt på deltagaravgiften. Du ansöker om rabatten genom formuläret nedan. Rabatten gäller bara de som deltagit på Side By Side 2020, är anslutna till RUM i något av våra distrikt i Västra Götaland eller Halland och är mellan 7-25 år gammal. Rabatten kommer att betalas ut först efter Side By Side är genomfört och samtliga ansökningar granskas mot våra register. Är du osäker på om du/den du söker för är ansluten till RUM, eller vill du bli medlem? Hör med din förening, kulturskola, orkester eller ensemble rörande hur du blir medlem, eller kontakta medlem@rum.se

  Du som ansvarig i en förening kan också ansöka om rabatt för flera samtidigt, då får föreningen den totala rabatten och ansvarar för att fördela den till deltagarna.

  Frågor om Side By Side tas direkt med Göteborgs Symfoniker. Frågor om RUM-rabatten mailas till distriktskonsulenten victor.johansson@rum.se

  Här anges fullständigt namn på deltagarna från föreningen. Detta kommer kontrolleras mot våra register. Endast medlemmar i åldern 7-25 bosatta i Västra Götaland eller Hallands län är berättigade till rabatten som kommer betalas in på föreningens konto. Det är föreningens ansvar att denna sedan kommer deltagarna till del.
  X