Musik är livsglädje!
 • Arkiv

 • Workshop – Spela in din första låt!

  19 november, 2019 Okategoriserade victorjohansson

  Evelyn Göteborg bjuder in dig som alltid varit nyfiken på det här med musikproduktion, men kanske känt att det verkar onödigt krångligt och aldrig vågat ta steget att testa, till en kostnadsfri tvådagars workshop i musikproduktion!

  Vi vill visa dig hur lätt och roligt det kan vara att med enkla medel spela in din egen, eller andras musik, och att vem som helst faktiskt kan göra det. Vi ställer Inga förkunskapskrav alls, utöver att du är nyfiken och sugen på att komma igång och spela in din första låt.

  Under två dagar i Evelyn Göteborgs musikstudios varvar vi enkel teori, med praktiska exempel och egenarbete i grupp, för att hjälpa er att ta era första steg i musikproduktionens vackra värld. Vi håller det avslappnat och opretentiöst, helt utan kvalitetskrav, så att alla deltagare kan känna sig trygga att experimentera fritt.

  Workshopledare är Annelie Johansson, artist, musiker och musikproducent, verksam i Göteborg — med stort engagemang i projekt som lyfter marginaliserade grupper inom musik och produktion. Annelie driver även ett litet independent skivbolag, med fokus på att sprida nytänkande, icke-kommersiell musik.

  >>> För vem?: Workshopen riktar sig till musikintresserade ickemän* över 18 års ålder, som är nyfikna på musikproduktion.

  >>> När?: Lör 30/11 och sön 1/12. Kl. 13 till 17:30 båda dagarna.

  >>>Var? Brewhouse, Åvägen 24 412 51 Göteborg (närmaste hållplats Scandinavium eller Liseberg)

  Kostnad: Helt gratis, men anmälan är bindande.

  Anmälan görs via mail till patrik.blomqvist@kulturens.se, senast fredag den 22a november. Observera att antalet platser är begränsat.

  Vi ser fram emot din anmälan! 🙂

  X