RUM:s teckning
 • Arkiv

 • Workshop med Gothia Concentus

  1 oktober, 2019 Okategoriserade Nina Geynts

  KOM OCH Spela FANTASTISK FILM- OCH DATASPELSMUSIK!

  Gothia Concentus – Västsveriges största fristående symfoniorkester – genomför under hösten 2019 ett stort konsertprojekt med tema Animerat – musik från film och dataspel blandat med klassisk musik.

  Gothia Concentus är en stor symfoniorkester med målet att sammanföra musiker i Göteborgsområdet till att spela och framföra verk som ingen av de ordinarie amatörorkestrarna i Göteborg med omnejd har numerären eller kvalitén till att göra, exempelvis stora filmmusikverk eller symfonier.

  I samarbete med RUM – Riksförbundet för Unga Musikanter planerar vi nu för fjärde gången en work-shop för att ge unga musiker möjligheten att spela med oss under en helg. Då musiken är krävande eftersöks musiker med god spel- och orkestervana.

  NÄR: fredagen den 22/11 till söndagen den 24/11 Notera att vi har förlängt workshopen med en hel dag, på begäran från tidigare workshopdeltagare.

  VAR: Kompani 415, Marketenterivägen 1, 415 28 Göteborg (Nära Kviberg)

  Programmet:
  Detta spelår kommer programmet bestå av storslagen musik från tecknade filmer: Shrek, This Land från Lejonkungen, samt datorspelsmusik från Pokèmon och Super Smash Brothers för att nämna några exempel.

  Sista anmälningsdatum: fredag 15. november 2019

  Deltagaravgift: 600 kr/RUM- medlem
  I avgiften ingår tillgång till notmaterial, coaching, föredrag, fika i pauserna.

   

   

  X