RUM:s teckning
i

RUM anpassar självklart sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer rörande coronaviruset.

I nuläget innebär det att RUM:s distrikt och nationellt fortsätter med de verksamheter som restriktionerna tillåter, men att vissa anpassningar kan komma att ske. Självklart informeras ni löpande om ni på något sätt skulle beröras av detta.

Framtidens Musikpris prisceremoni sänds digitalt den 17 september kl:16.00. Läs om finalisterna och se prisceremonin på www.framtidensmusikpris.se.

Har du några frågor så maila till info@rum.se och för medlemsrelaterade frågor till medlem@rum.se.

 • Arkiv

 • Musikläger Sjövik 27-29 september 2019

  10 juni, 2019 Fyrbodal, Göteborg, Halland, Skaraborg, Södra Elfsborg samirarabit

  Den 27-29 september 2019 anordnas orkesterläger i samarbete med Lilla Edets Kulturskola, Tjörns Kulturskola och RUM. Ett musikläger för elever som spelar ensembleinstrument eller sjunger. Lägret kommer att vara på Sjöviksgården som ligger utanför Alingsås.

  Deltagaravgiften för RUM-medlemmar är 450 kr, för icke RUM-medlemmar ligger avgiften på 900 kr. Avgiften betalas in på angivet konto när du fått bekräftelse på att du kommit med. I priset ingår all mat och boende. Tillhör du inte Tjörns eller Lilla Edets Kulturskola så sök bidrag från din kommun.

  Sista anmälningsdag är den 15 september och det är begränsat antal platser! 

  Vi kommer att spela mycket, umgås och ha trevligt tillsammans. För att detta skall fungera behöver vi också några föräldrar som sover över på grund av arbetstidsregler för lärarna. Om du som förälder vill och kan ställa upp under hela lägret eller någon av nätterna så meddelar du det i anmälningsformuläret längre ner på sidan.

  Vi samlas på Sjöviksgården kl. 17.00 den 27 september. Meddela om du behöver vägbeskrivning eller vill samåka. Lägret avslutas kl. 15.00 söndag den 29 september. Du som förälder ansvarar för transport till och från lägret.

  Information om vad man behöver ha med sig skickas ut i god tid  innan lägret per mail.

  Anmälan görs i formuläret nedan:

  X