RUM:s teckning
i

RUM anpassar självklart sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer rörande coronaviruset.

I nuläget innebär det att RUM:s distrikt och nationellt fortsätter med de verksamheter som restriktionerna tillåter, men att vissa anpassningar kan komma att ske. Självklart informeras ni löpande om ni på något sätt skulle beröras av detta.

Framtidens Musikpris prisceremoni sänds digitalt den 17 september kl:16.00. Läs om finalisterna och se prisceremonin på www.framtidensmusikpris.se.

Har du några frågor så maila till info@rum.se och för medlemsrelaterade frågor till medlem@rum.se.

 • Arkiv

 • Kammarmusikläger 2019 på Tjörn

  3 april, 2019 Fyrbodal, Göteborg, Halland, Skaraborg, Södra Elfsborg, Värmland samirarabit

  Välkommen till sommardagar fyllda av härligt spelande!

  Lägret vänder sig till dig som kommit lite längre i ditt spel och vill utvecklas tillsammans med andra unga musiker genom kammarmusik. Kammarmusik kallas musik som framförs av ett mindre antal soloinstrument eller soloröster och är som ”motsatsen” till orkestermusik. Alla är välkomna att anmäla sig men vi ger oss rätten att sätta ihop ensembler som fungerar. Vid anmälans slut kommer vi därför att meddela dig om du blivit antagen till kursen eller inte.

  När: 26/6 – 29/6

  Var: Billströmska folkhögskolan, Tjörn

  Avslutningskonsert: Stenkyrka kyrka, Tjörn kl. 15.00 29/6

  Ålder: Från 13 år och uppåt.

  Deltagaravgift: För RUM-medlem boende i Västra Götaland  kostar lägret 2000 kr för övriga 2500 kr. För deltagare som ej sover över kostar lägret 1000 kr. I deltagaravgiften ingår helpension, undervisning och boende i två-trebäddsrum.

  Du anmäler dig i formuläret längst ner på denna sida. Sista anmälningsdag är den 15/5.

  Noter: Efter att anmälningstiden gått ut skickar vi ut noter till dig via mail, så att du som blivit antagen till kursen kan förbereda dig.

  Vid frågor kontakta Distriktskonsulent, Samira Rabit på tel: 0733 76 77 94, eller mail: samira.rabit@rum.se

  Tillgänglighet: Billströmska är till största delen anpassad så att man med rörelsehinder kan ta sig fram i skolans lokaler. Det finns ett antal rum på internatet som är anpassade. Lokalerna är även utrustade med mobil hörselslinga.

  Kammarmusiklägret anordnas med stöd från Västra Götalandsregionen.

  Anmälan är nu stängd.

  X