RUM:s teckning
i

RUM anpassar självklart sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer rörande coronaviruset.

I nuläget innebär det att RUM:s distrikt och nationellt fortsätter med de verksamheter som restriktionerna tillåter, men att vissa anpassningar kan komma att ske. Självklart informeras ni löpande om ni på något sätt skulle beröras av detta.

Framtidens Musikpris prisceremoni kommer göras digitalt och har flyttats fram till 17 september. Finalistnomineringarna tillkännages i mitten på augusti.

Kansliet och växeln har sommarstängt 1-31 juli, men ni kan fortfarande maila till info@rum.se och för medlemsrelaterade frågor till medlem@rum.se.

 • Arkiv

 • Intresseanmälan – representera Göteborgsdistriktet på RUM:s förbundsstämma

  17 oktober, 2019 Okategoriserade victorjohansson

  Den 16-17 November har RUM förbundsstämma i Stockholm. Göteborgsdistriktet har möjligheten att skicka ett antal ombud och söker nu fler intresserade från våra medlemsföreningar.

  Som ombud är du distriktets representant vid förbundsstämman och är med om att besluta om angelägenheter som rör förbundet. Det är också ett bra tillfälle att lära känna andra RUM:are från hela Sverige.

  Stämman äger rum (hehe) på Scandic Ariadne i Stockholm. Därför åker våra ombud upp på fredagseftermiddagen och bor över.

  Det är helt kostnadsfritt för dig som ombud att delta under helgen. Distriktet står för resa, mat och boende.

  Intresseanmäl dig via formuläret nedan. Notera att detta inte är själva anmälan, om du blir utvald att åka som ombud blir du kontaktat med hur du anmäler dig.

  Sista anmälningsdatum för intresseanmälan är 25/10. Intresseanmälan är nu stängd.

  Om du har frågor kan du vända dig till vår distriktskonsulent Victor på victor.johansson@rum.se

  X