RUM:s teckning
i

RUM anpassar självklart sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer rörande coronaviruset.

I nuläget innebär det att RUM:s distrikt och nationellt fortsätter med de verksamheter som restriktionerna tillåter, men att vissa anpassningar kan komma att ske. Självklart informeras ni löpande om ni på något sätt skulle beröras av detta.

Framtidens Musikpris prisceremoni sänds digitalt den 17 september kl:16.00. Läs om finalisterna och se prisceremonin på www.framtidensmusikpris.se.

Har du några frågor så maila till info@rum.se och för medlemsrelaterade frågor till medlem@rum.se.

 • Arkiv

 • Brassläger 23-25 augusti 2019

  29 mars, 2019 Göteborg, Halland, Skaraborg, Södra Elfsborg samirarabit

  Välkommen till Brassläger

  Skaraborgs Brassnätverk i samarbete med RUM Skaraborg anordnar återigen Brassläger på Flämslätt stifts- och kursgård under sommaren 2019 .

  Flämslätt stifts- och kursgård ligger i den vackra naturen vid Flämsjön i Lerdala. Till en kostnad av 600 kr/deltagare ingår kost och logi i fyrbäddsrum (utöver elevavgiften på 600 kronor sponsras varje plats av Musik- och Kulturskola/Elevförening samt RUM Skaraborg)

  Incheckning och Konsert
  På fredagen den 23/8 sker incheckning kl. 16:30 och middag serveras kl. 17:30. Under helgen bjuds det på frukost, lunch, middag och kvällsfika. Mellan repetitionerna leds aktiviteter av en föräldragrupp som närvarar hela helgen. Detaljerat schema för helgen finns vid incheckning.

  Brassläger 2019 avslutas enligt tradition med en offentlig konsert på söndagen klockan 13:30. Efter konserten finns det möjlighet att köpa fika för elever och besökare.

  Medtag eget instrument, instrumentställ, noter, namnat notställ, blyertspenna, lakan, handdukar, badkläder och eventuell medicin.

  Lägret anordnas med stöd från Västra Götalandsregionen.

  Anmälan
  Anmälan är bindande och du anmäler dig i formuläret nedan. Du kan anmäla dig från och med den 1/4, först till kvarn gäller!

  Välkommen.

  Not: På bilden ser vi Axel Ramström och Emma Wahlström är fotograf.

  X