RUM:s teckning
 • Arkiv

 • Brassläger 23-25 augusti 2019

  29 mars, 2019 Göteborg, Halland, Skaraborg, Södra Elfsborg samirarabit

  Välkommen till Brassläger

  Skaraborgs Brassnätverk i samarbete med RUM Skaraborg anordnar återigen Brassläger på Flämslätt stifts- och kursgård under sommaren 2019 .

  Flämslätt stifts- och kursgård ligger i den vackra naturen vid Flämsjön i Lerdala. Till en kostnad av 600 kr/deltagare ingår kost och logi i fyrbäddsrum (utöver elevavgiften på 600 kronor sponsras varje plats av Musik- och Kulturskola/Elevförening samt RUM Skaraborg)

  Incheckning och Konsert
  På fredagen den 23/8 sker incheckning kl. 16:30 och middag serveras kl. 17:30. Under helgen bjuds det på frukost, lunch, middag och kvällsfika. Mellan repetitionerna leds aktiviteter av en föräldragrupp som närvarar hela helgen. Detaljerat schema för helgen finns vid incheckning.

  Brassläger 2019 avslutas enligt tradition med en offentlig konsert på söndagen klockan 13:30. Efter konserten finns det möjlighet att köpa fika för elever och besökare.

  Medtag eget instrument, instrumentställ, noter, namnat notställ, blyertspenna, lakan, handdukar, badkläder och eventuell medicin.

  Lägret anordnas med stöd från Västra Götalandsregionen.

  Anmälan
  Anmälan är bindande och du anmäler dig i formuläret nedan. Du kan anmäla dig från och med den 1/4, först till kvarn gäller!

  Välkommen.

  Not: På bilden ser vi Axel Ramström och Emma Wahlström är fotograf.

  X