RUM:s teckning
 • Arkiv

 • Sommarläger – Kammarmusik på Tjörn


  Välkommen till sommardagar fyllda av härligt mycket spelande och träffa massa nya kompisar!

  Lägret vänder sig till dig som kommit lite längre i ditt spel och vill utvecklas tillsammans med andra unga musiker genom kammarmusik. Kammarmusik kallas musik som framförs av ett mindre antal soloinstrument eller soloröster och är som ”motsatsen” till orkestermusik. Alla är välkomna att anmäla sig men vi ger oss rätten att sätta ihop ensembler som fungerar, därav att vi efter anmälans slut meddelar om du blivit antagen till kursen.

  Ålder: Från 13 år och uppåt.

  Deltagaravgift: För RUM-medlem boende i Västra Götaland eller Halland kostar kursen 2000 kr för övriga 2500 kr. Deltagare som ej sover över 1000 kr. I deltagaravgiften ingår helpension, undervisning och boende i två-trebäddsrum.

  Anmälan: Hittar du HÄR! Sista anmälningsdag är 15 maj och den är bindande.

  Noter: Efter att anmälningstiden gått ut skickar vi ut noter till dig via mail så att du som blivit antagen till kursen kan förbereda dig.

  Frågor: Kontakta Pia Hjalmarsson, distriktskonsulent, på tel: 0733 76 77 94 eller mail pia.hjalmarsson@rum.se

  Tillgänglighet: Skolan är till största delen anpassad så att man med rörelsehinder, tex om man är rullstolsburen, kan ta sig fram i skolans lokaler. Billströmska har också ett antal rum på internatet som är anpassade med sängar osv. Vidare har lokalerna mobil hörselslinga om man behöver det.

  Kursen är ett samarbete mellan RUM Göteborg och Studieförbundet Vuxenskolan. 

  X