RUM:s teckning
i

RUM anpassar självklart sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer rörande coronaviruset.

I nuläget innebär det att RUM:s distrikt och nationellt fortsätter med de verksamheter som restriktionerna tillåter, men att vissa anpassningar kan komma att ske. Självklart informeras ni löpande om ni på något sätt skulle beröras av detta.

Vår festival MusikRUM har vi nu dessvärre blivit tvungna att ställa in, som en följd av restriktionerna kring Covid-19. Vår förhoppning är att vi kan göra festivalen nästa i år igen! Även Tónlek är dessvärre inställd i år, men kommer genomföras nästa år.
Framtidens Musikpris har flyttats fram till september. Finalistnomineringarna tillkännages i mitten på augusti.

För övriga generella frågor hänvisar vi till info@rum.se och för medlemsrelaterade frågor till medlem@rum.se.

 • Arkiv

 • Musikläger Sjövik 28-30 sept 2018

  21 augusti, 2018 Göteborg Nina Geynts

  Än en gång blir det orkesterläger i samarbete med Lilla Edets Kulturskola, Tjörns Kulturskola och RUM.

  Ett musikläger för elever som spelar lämpliga ensembleinstrument eller sjunger. Lägret kommer att vara på Sjöviksgården som ligger vid sjön Mjörn, nära Anten.

  Efter lägret har vi 2 konserter där vi alla medverkar, en i Lilla Edet tisdagen den 9 okt. och en på Tjörn måndagen den 15 okt. där vi framför det vi övat in på lägret!

  Kostnaden för RUM-medlemmar är 450:-/elev. För icke RUM-medlem 900:-/elev. Betalas in på angivet konto när du fått bekräftelse på att du kommit med. I priset ingår all mat och boende. Tillhör du inte Tjörns eller Lilla Edets Kulturskola så sök bidrag från din kommun.

  Obs! Begränsat antal platser! Sista anmälningsdag 22 sep 2018

  Vi kommer att spela mycket, umgås och ha trevligt tillsammans. För att detta skall fungera behöver vi också några föräldrar som sover över p.g.a. arbetstidsregler för lärarna.

  Om du, som förälder, vill och kan ställa upp under hela lägret eller någon av nätterna så meddelar du det på anmälan till lägret på RUM:s hemsida.

  Vi samlas vid Sjöviksgården kl.17.00. Meddela om du behöver vägbeskrivning eller vill samåka!

  Lägret avslutas kl. 15.00 söndag 30 september och föräldrar ansvarar för transport både dit och hem.

  Information om vad du behöver ha med dig får du veckan före lägret på mailen.

  ANMÄL DIG HÄR
  X