RUM:s teckning
i

RUM anpassar självklart sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer rörande coronaviruset.

I nuläget innebär det att RUM:s distrikt och nationellt fortsätter med de verksamheter som restriktionerna tillåter, men att vissa anpassningar kan komma att ske. Självklart informeras ni löpande om ni på något sätt skulle beröras av detta.

Vår festival MusikRUM har vi nu dessvärre blivit tvungna att ställa in, som en följd av restriktionerna kring Covid-19. Vår förhoppning är att vi kan göra festivalen nästa i år igen! Även Tónlek är dessvärre inställd i år, men kommer genomföras nästa år.
Framtidens Musikpris har flyttats fram till september. Finalistnomineringarna tillkännages i mitten på augusti.

För övriga generella frågor hänvisar vi till info@rum.se och för medlemsrelaterade frågor till medlem@rum.se.

 • Arkiv

 • Läger för viola och cello

  6 oktober, 2018 Okategoriserade Nina Geynts

  Nu är det dags att anmäla sig till SuzukiLinnés höstläger, som pågår helgen 24 – 25 november! Lägret är öppet för barn och ungdomar som spelar viola och cello.Lägret hålls på Åh stiftsgård som ligger naturskönt vid havet utanför Ljungskile i Bohuslän. www.ahstiftsgard.se Arrangör för lägret är violaföreningen SuzukiLinné i Göteborg. www.suzukilinne.se 
  Det blir både instrumentalundervisning, ensemblespel och lite musikteori. Undervisningen sker i grupper uppdelade efter spelnivå. Du ska ha spelat i ca ett år för att kunna hänga med bra under helgen. (Nybörjare? Se informationsbladet!) Lärare är El isabet Wättring och Marika Wirung på viola och Kristina Lindegård på cello, alla tre Suzukipedagoger från Kulturskolan i Göteborg med en fantastisk förmåga att inspirera och utmana! Dessutom kommer ytterligare en cellolärare (i skrivande stund ej bestämt vem).

   

  För mer information: Läs informationsbladet eller maila rebecca.ekenberg@gmail.com

  Anmälan görs digitalt, senast måndag 15:e oktober.
  Gå via SuzukiLinnés hemsida, alt. följ länk nedan eller kopiera/klistra in i webbläsaren:
  https://goo.gl/forms/tWNlaUMPszHJGYq73

   

  X