RUM:s teckning
i

RUM anpassar självklart sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer rörande coronaviruset.

I nuläget innebär det att RUM:s distrikt och nationellt fortsätter med de verksamheter som restriktionerna tillåter, men att vissa anpassningar kan komma att ske. Självklart informeras ni löpande om ni på något sätt skulle beröras av detta.

Vår festival MusikRUM har vi nu dessvärre blivit tvungna att ställa in, som en följd av restriktionerna kring Covid-19. Vår förhoppning är att vi kan göra festivalen nästa i år igen! Även Tónlek är dessvärre inställd i år, men kommer genomföras nästa år.
Framtidens Musikpris har flyttats fram till september. Finalistnomineringarna tillkännages i mitten på augusti.

För övriga generella frågor hänvisar vi till info@rum.se och för medlemsrelaterade frågor till medlem@rum.se.

 • Arkiv

 • Kom och spela episk film- och dataspelsmusik med Gothia Concentus!

  17 december, 2018 Göteborg, Okategoriserade Nina Geynts

  Gothia Concentus – Västsveriges största fristående symfoniorkester – genomför under våren 2019 ett stort konsertprojekt med episk musik från film och dataspel.

  Gothia Concentus är en stor symfoniorkester med målet att sammanföra musiker i Göteborgsområdet till att spela och framföra verk som ingen av de ordinarie amatörorkestrarna i Göteborg med omnejd har numerären eller kvalitén till att göra, exempelvis stora filmmusikverk eller symfonier.

  I samarbete med RUM – Riksförbundet för Unga Musikanter planerar vi nu för tredje året i rad en work-shop för att ge unga musiker möjligheten att spela med oss under en helg. Då musiken är krävande eftersöks musiker med god spel- och orkestervana.

  NÄR: fredagen den 22/2 och lördagen den 23/2

  VAR: Kompani 415, Marketenterivägen 1, 415 28 Göteborg (Nära Kviberg)

  Programmet:

  Detta spelår kommer programmet bestå av storslagen musik från filmer som Star Wars, The Hunger Games, How to Train Your Dragon, och dataspel som Halo och Final Fantasy för att nämna några.

  Sista anmälningsdatum: Fredag 15 februari 2019

  Deltagaravgift: 500 kr/RUM- medlem, 700 kr övriga.

  Anmäl dig nedan!

   

   

  X