RUM:s teckning
i

RUM anpassar självklart sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer rörande coronaviruset.

I nuläget innebär det att RUM:s distrikt och nationellt fortsätter med de verksamheter som restriktionerna tillåter, men att vissa anpassningar kan komma att ske. Självklart informeras ni löpande om ni på något sätt skulle beröras av detta.

Framtidens Musikpris prisceremoni sänds digitalt den 17 september kl:16.00. Läs om finalisterna och se prisceremonin på www.framtidensmusikpris.se.

Har du några frågor så maila till info@rum.se och för medlemsrelaterade frågor till medlem@rum.se.

 • Arkiv

 • Flämslätts brassläger

  16 april, 2018 Fyrbodal, Nyheter, Skaraborg, Södra Elfsborg Pia Hjalmarsson

  Välkommen till Brassläger 2018!

  RUM Skaraborg i samarbete med Skaraborgs Brassnätverk är glada att åter igen bjuda in er till Brassläger på Flämslätt Stifts- och Kursgård utanför Skara.

  Du som till sommaren har spelat minst två år är välkommen att anmäla dig till lägret, där vi garanterar dig en rolig helg med mycket musik och andra aktiviteter.

  Brasslägret håller till på Flämslätt stifts- och kursgård i den vackra naturen vid Flämsjön
  i Lerdala. Till en kostnad av 600 kronor/deltagare ingår kost och logi i 4-bäddsrum. (utöver elevavgiften på 600 kronor sponsras varje plats av respektive Musik- och Kulturskola/Elevförening samt RUM Skaraborg)

  Incheckning och Konsert
  På fredagen sker incheckning kl. 16:30 och middag serveras kl. 17:30. Under helgen bjuds det på frukost, lunch, middag och kvällsfika. Mellan repetitionerna leds aktiviteter av en föräldragrupp som närvarar hela helgen. Detaljerat schema för helgen finns vid incheckning.

  Brassläger 2018 avslutas enligt tradition med en offentlig konsert på söndagen klockan 13:30. Efter konserten finns det möjlighet att köpa fika för elever och besökare.

  Medtag eget instrument, instrumentställ, noter, namnat notställ, blyertspenna, lakan,
  handdukar, badkläder, ev. medicin.

  Anmälan
  Anmälan är bindande och du anmäler dig här. Anmälan stänger 30/4 och det är först till kvarn.

  Välkommen med din anmälan!

  Not: På bilden ser vi Axel Ramström och Emma Wahlström är fotograf.

  X