RUM:s teckning
i

RUM anpassar självklart sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer rörande coronaviruset.

I nuläget innebär det att RUM:s distrikt och nationellt fortsätter med de verksamheter som restriktionerna tillåter, men att vissa anpassningar kan komma att ske. Självklart informeras ni löpande om ni på något sätt skulle beröras av detta.

Har du några frågor så maila till info@rum.se och för medlemsrelaterade frågor till medlem@rum.se.

 • Arkiv

 • Sommarmusikskola 26 juni–1 juli


  [vc_row 0=””][vc_column][vc_column_text 0=””]Kurs för unga blåsare och slagverkare (15–25 år) i ett samarbete mellan Försvarsmusiken och RUM Stockholm. Platsen är ledningsregementet i Enköping. Dirigent och musikaliskt ansvarig är Tomas Andersson, Arméns Musikkår och instruktörer är hämtade från Försvarsmusiken. Fokus ligger på militärmusik för symfonisk blåsorkester och paradmusikkår. Kursen avslutas med konsert i Stockholm.

  Avgiften är 1500 kronor inklusive mat och boende. Betala in till postgirokonto 950906-8 och märk med sommarmusik17 och ditt namn. Du bör ha spelat i minst tre år och ha god notläsningsförmåga. Vi tar emot max 60 personer jämt fördelat över stämmor och vid stort intresse kan det ske en prioritering inom vissa instrumentgrupper, så vänta inte med din anmälan!

  Välkommen med din anmälan senast den 22 maj.

  För frågor och funderingar, kontakta Ulrika Tångring på RUMs kansli.

   

   

   

   

   

   [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

  X