RUM:s teckning
i

RUM anpassar självklart sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer rörande coronaviruset.

I nuläget innebär det att RUM:s distrikt och nationellt fortsätter med de verksamheter som restriktionerna tillåter, men att vissa anpassningar kan komma att ske. Självklart informeras ni löpande om ni på något sätt skulle beröras av detta.

Vår festival MusikRUM har vi nu dessvärre blivit tvungna att ställa in, som en följd av restriktionerna kring Covid-19. Vår förhoppning är att vi kan göra festivalen nästa i år igen! Även Tónlek är dessvärre inställd i år, men kommer genomföras nästa år.
Framtidens Musikpris har flyttats fram till september. Finalistnomineringarna tillkännages i mitten på augusti.

För övriga generella frågor hänvisar vi till info@rum.se och för medlemsrelaterade frågor till medlem@rum.se.

 • Arkiv

 • Sommarläger – Kammarmusik på Tjörn 2017

  21 februari, 2017 Fyrbodal, Göteborg, Halland, Nyheter, Skaraborg, Södra Elfsborg Pia Hjalmarsson

  Välkommen till sommardagar fyllda av härligt mycket spelande och träffa massa nya kompisar!

  Lägret vänder sig till dig som kommit lite längre i ditt spel och vill utvecklas tillsammans med andra unga musiker genom kammarmusik. Kammarmusik kallas musik som framförs av ett mindre antal soloinstrument eller soloröster och är som ”motsatsen” till orkestermusik. Alla är välkomna att anmäla sig men vi ger oss rätten att sätta ihop ensembler som fungerar, därav att vi efter anmälans slut meddelar om du blivit antagen till kursen.

  Ålder: Från 13 år och uppåt.

  Deltagaravgift: För RUM-medlem boende i Västra Götaland eller Halland kostar kursen 2000 kr för övriga 2500 kr. Deltagare som ej sover över 1000 kr. I deltagaravgiften ingår helpension, undervisning och boende i två-trebäddsrum.

  Anmälan: Hittar du HÄR! Sista anmälningsdag är 17 maj 2017 och den är bindande. Betalning sker efter antagning till pg 950917-5 senast den 13 juni. Ange namn eller initialer och Ka17.

  Noter: Efter att anmälningstiden gått ut skickar vi ut noter till dig via mail så att du som blivit antagen till kursen kan förbereda dig.

  Frågor: Kontakta Pia Hjalmarsson, distriktskonsulent, på tel: 0733 76 77 94 eller mail pia.hjalmarsson@rum.se

  Kursen är ett samarbete mellan RUM Göteborg och Studieförbundet Vuxenskolan. 

  X