RUM:s teckning
i

RUM anpassar självklart sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer rörande coronaviruset.

I nuläget innebär det att RUM:s distrikt och nationellt fortsätter med de verksamheter som restriktionerna tillåter, men att vissa anpassningar kan komma att ske. Självklart informeras ni löpande om ni på något sätt skulle beröras av detta.

Vår festival MusikRUM har vi nu dessvärre blivit tvungna att ställa in, som en följd av restriktionerna kring Covid-19. Vår förhoppning är att vi kan göra festivalen nästa i år igen! Även Tónlek är dessvärre inställd i år, men kommer genomföras nästa år.
Framtidens Musikpris har flyttats fram till september. Finalistnomineringarna tillkännages i mitten på augusti.

För övriga generella frågor hänvisar vi till info@rum.se och för medlemsrelaterade frågor till medlem@rum.se.

 • Arkiv

 • RUM:s distrikt i Västra Götaland och Halland söker nya styrelseledamöter

  4 januari, 2017 Fyrbodal, Göteborg, Halland, Nyheter, Skaraborg, Södra Elfsborg Pia Hjalmarsson

  Som styrelsevald i Riksförbundet Unga Musikanters lokaldistrikt är du en del av en stor medlemsrörelse som arbetar för att RUM:s verksamhet grundar sig i tanken att musicerandet ger mervärden för livet och att de aktiviteter RUM anordnar som organisation syftar till att ge fler barn möjlighet att delta i det svenska musiklivet. Riksförbundet Unga Musikanters distrikt är som lokalföreningar till förbundsstyrelsen. I Västra Götaland och Halland finns ca 100 medlemsföreningar innehållande över 9000 medlemmar.

  I styrelsearbetet utvecklar du föreningen tillsammans med andra, du stöttar medlemmar och medlemsföreningar i kursverksamhet och utbildningsfrågor, fattar beslut och följer upp verksamheten. Styrelsen har också ansvar för föreningens ekonomi. Vi söker därför personer som är intresserade av organisationsfrågor och är bra på att samordna arbetet.

  Det är bra om du har erfarenhet av organisationsutveckling eller styrelsearbete, men det viktigaste är att du har tid, idéer och ett härligt driv att bidra med till distriktets arbete!

  För dig som är ung och ny i föreningslivet erbjuder vi en ledarskapsutbildning, SPETS, att delta på vid sidan av ditt styrelsearbete. Vi lovar att du när året är slut har massa med nya lärdomar och erfarenheter rikare!

  Är du intresserad eller känner du en person som du tror skulle passa för uppdraget? Sista ansökningsdatumet är 4 februari och söker gör du här.

  X