RUM:s teckning
i

RUM anpassar självklart sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer rörande coronaviruset.

I nuläget innebär det att RUM:s distrikt och nationellt fortsätter med de verksamheter som restriktionerna tillåter, men att vissa anpassningar kan komma att ske. Självklart informeras ni löpande om ni på något sätt skulle beröras av detta.

Vi förnyar och anpassar MusikRUM 2021! Mer information kommer snart.

Har du några frågor så maila till info@rum.se och för medlemsrelaterade frågor till medlem@rum.se.

 • Arkiv

 • Musikläger på Ulvön 6-8 oktober


  Välkomna på Musikläger!
  Lilla Edets Musikskola och Tjörns Kulturskola i samarbete med RUM Göteborg vill gärna åter igen välkomna dig till musikläger. Denna gång är vi på Ulvön utanför Ljungskile. Lägret vänder sig till elever som spelar ensembleinstrument eller sjunger.

  Var: Ulvöns lägergård norr om Ljungskile
  När: 6-8 oktober
  Konserter: Konsert i Lilla Edet (Folkets hus) Tisdag 17 okt kl 19.00. Konsert på Tjörn (Smedjan, Skärhamn) Måndag 23 okt kl 18.30
  Deltagaravgift: 450 kr för RUM-medlem boende i Västra Götaland. Icke medlem i RUM 900 kr. Summan förskottsbetalas när du fått bekräftelse på att du kommit med. I priset ingår boende och all mat, förutom något att äta på fredagskvällen som alla deltagare själva tar med sig.
  Anmälan: Gör du här!

  Sista anmälningsdag är 22 september!

  Allmän information:
  Vi kommer att spela mycket, umgås och ha trevligt tillsammans. Du behöver ha minst 1 års kunskap på ditt instrument för att kunna vara med i orkesterspelandet. För att vårt läger ska fungera så behöver vi också hjälp från några vuxna/föräldrar som kan sova över (p.g.a arbetsregler för lärarna)
  Om ni som vuxna/föräldrar, vill och kan ställa upp under hela lägret eller någon av nätterna så meddelar du det på anmälan. Vi vill redan nu säga ett stort tack för din insats som möjliggör detta läger.

  Start av lägret är kl 17:00 fredagen den 6 oktober och avslutning är söndagen den 8 oktober kl 15:00

  Information om vad som ska medtagas till lägret kommer i ett mailutskick veckan före lägret. Vi kommer då att använda oss av den mailadress du uppger i anmälan. Viktigt därför att du uppger en korrekt mejladress.

  Frågor:
  Ingmarie Romell, Lilla Edets Musikskola 0520-65 97 25
  Cathrine Berntsson, Tjörns Kulturskola 0304-60 15 31

  Välkomna!

  X