RUM:s teckning
i

RUM anpassar självklart sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer rörande coronaviruset.

I nuläget innebär det att RUM:s distrikt och nationellt fortsätter med de verksamheter som restriktionerna tillåter, men att vissa anpassningar kan komma att ske. Självklart informeras ni löpande om ni på något sätt skulle beröras av detta.

Framtidens Musikpris prisceremoni sänds digitalt den 17 september kl:16.00. Läs om finalisterna och se prisceremonin på www.framtidensmusikpris.se.

Har du några frågor så maila till info@rum.se och för medlemsrelaterade frågor till medlem@rum.se.

 • Arkiv

 • Musik på Ekebyholm


  [vc_row 0=””][vc_column][vc_column_text 0=””]

  OBS! På grund av många anmälningar på stråksidan är det nu stängt för anmälan till cello. Övrigt stråk finns några platser kvar på och vi saknar fortfarande kontrabas.

  I över 40 år har ett sextiotal ungdomar samlats för att ägna sig åt musik  på orkesterlägret på Ekebyholm, nära Rimbo utanför Stockholm och nu är det dags för årets anmälan till lägret!
  Med härliga och inspirerande ledare får du spela blås- eller stråkorkester samt i mindre ensembler på dagarna. På kvällarna ges det utrymme även för fotboll, volleyboll eller brännboll om du gillar sånt eller enkelt och mysigt umgänge med andra med samma intressen.

  Många återkommer år efter år och 11-åringar är lika välkomna som 19-åringar. Alla trivs och har kompisar i sin egen ålder!

  Det enda som krävs är att du har spelat ditt instrument i minst 6 terminer och klarar grundläggande notläsning och att du tycker att det är okej att sova borta. Helst ska du ha fyllt 11 år.

  Lägret avslutas med en konsert för föräldrar och boende i området.

  Pris (inklusive kost och logi) är 3 650 kr för icke RUM-medlemmar och medlemmar i andra distrikt. Är du medlem via en förening i t ex Köping i Västmanland, eller i Umeå i Västerbotten så söker du rum-rabatten från ditt eget distrikt i ditt län.

  Pris för RUM-medlemmar i Stockholms län är 3 250 kr (inklusive kost och logi).

  Betalning sker till pg 950906-8 senast den 1 juni. Ange namn eller initialer och Ekeby15. Obs! RUM-medlem i annat distrikt än Stockholms län betalar fullt pris och söker bidrag från sitt distrikt.

  Betald avgift återbetalas endast vid sjukdom med sjukintyg, efter den 1 juni. 

  Resan bekostar man själv, men även där kan man ofta söka resebidrag från sitt distrikt.

  Kursen startar söndag 18:e kl 10.00 och avslutas torsdag 22:e med en konsert kl 17.00. Sluttid senast 19.30.

  Anmälan senast den 1 juni (som även är sista dagen för att betala avgiften)![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

  X