RUM:s teckning
 • Arkiv

 • Masterclass med Valentina Lisitsa

  23 januari, 2017 Göteborg, Halland, Nyheter, Södra Elfsborg Pia Hjalmarsson

  Unikt besök av världsstjärnan Valentina Lisitsa

  Pianisten Valentina Lisitsa håller den 23/2-2017 mästarklass för pianister och ensembler med piano.

  Valentina Lisitsa är inte bara den första ¨YouTubestjärnan¨ inom klassisk musik utan är även den första att kunna förvandla sin internetsuccé till en framgångsrik global karriär på de mest framstående konsertestraderna i Europa, USA, Latinamerika och Asien. Med 115 miljoner visningar och över 250 000 abonnenter fortsätter Lisitsa sin teknologiskt innovativa kontakt med sin publik världen över.

  Tid och plats:
  Lokal är Norra Aulan på Hvitfeldtska gymnasiet. Ramtiderna för dagen är 1100-1800, men kan kortas om inte tillräckligt många vill spela. Definitivt schema för dagen meddelas deltagarna senast 19/2.
  Konsert: 
  Valentina Lisitsa spelar även på konserthuset den 22 februari. Biljetter kostar 350 kr för ordinarie och 100 kr för dig som är student.
  Mer info och biljetter.
  Avgift och anmälan: 
  Mästarklassen är avgiftsfri för medlemmar i Hvitfeldtskas RUM-förening och studenter från Högskolan Scen och Musik.
  Övriga betalar 100 kr för lyssnande och 500 kr för aktivt spelande. Man kan delta som aktiv spelande i mån av plats eller som endast lyssnare. Anmälan senast 13/2 för aktiva spelande och 22/2 för lyssnande. De som önskar vara aktiva spelande kan vara detta i mån av plats. Därför betalar alla som ej är medlemmar i Hvitfeldskas RUM-förening eller HSM 100 kr i samband med anmälan och resterande  400 kr efter det är bekräftat att du har fått en plats på workshopen (meddelas 19/2). Anmälningsavgiften på 100 kr kan inte kan återbetalas. Kvitto på inbetald anmälningsavgift gäller som entré för utomstående. För att bekräfta din anmälan måste du även betala in deltagaravgiften till Hvitfeldtskas RUM-förening på SEB konto 5011-3349580 med angivande av namn och ”Masterclass Lisitsa”.(Alt. Lisitsa17 + Initialer om antal tecken ej får plats).
  Anmäl dig här.
  Varmt välkomna!
  Mästarklassen är ett samarbete mellan Hvitfeldtska gymnasiet och dess RUM-förening samt Högskolan för Scen och Musik vid Göteborgs Universitet. 
  X