RUM:s teckning
i

RUM anpassar självklart sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer rörande coronaviruset.

I nuläget innebär det att RUM:s distrikt och nationellt fortsätter med de verksamheter som restriktionerna tillåter, men att vissa anpassningar kan komma att ske. Självklart informeras ni löpande om ni på något sätt skulle beröras av detta.

Vår festival MusikRUM har vi nu dessvärre blivit tvungna att ställa in, som en följd av restriktionerna kring Covid-19. Vår förhoppning är att vi kan göra festivalen nästa i år igen! Även Tónlek är dessvärre inställd i år, men kommer genomföras nästa år.
Framtidens Musikpris har flyttats fram till september. Finalistnomineringarna tillkännages i mitten på augusti.

För övriga generella frågor hänvisar vi till info@rum.se och för medlemsrelaterade frågor till medlem@rum.se.

 • Arkiv

 • Viola- och celloläger på Åh stiftsgård 19-20 november

  9 oktober, 2016 Fyrbodal, Göteborg, Halland, Nyheter, Skaraborg, Södra Elfsborg, Uncategorized Pia Hjalmarsson

  Nu är det dags att anmäla sig till SuzukiLinnés höstläger!

  Lägret är öppet för barn och ungdomar som spelar viola och cello. Helst enligt Suzukimetoden, men även andra är välkomna. Det finns plats för ca 50 deltagare. Lägret är till för hela familjen och medföljande vuxna och syskon får gärna hänga på och spela! (För de som inte är med och spelar finns ett stort och fint vardagsrum i huvudbyggnaden. Ta med extra kofta. Gratis Wifi!).

  Lägret hålls på Åh stiftsgård som ligger naturskönt vid havet utanför Ljungskile i Bohuslän. www.ahstiftsgard.se Arrangör för lägret är violaföreningen SuzukiLinné i Göteborg. www.suzukilinne.se

  Om lägret: Det blir både instrumentalundervisning, ensemblespel och musikteori. Undervisningen sker i grupper uppdelade efter spelnivå (man ska ha spelat i ca ett år för att kunna hänga med bra). Lärare är två viola- och två cello- Suzukipedagoger från Kulturskolan i Göteborg, samtliga med en fantastisk förmåga att inspirera och utmana! På lördagskvällen blir det (musik)lekar, poängpromenad i mörkret, snacks och spelhåla i matsalen…

  Lägret börjar med samling lördag kl. 9.00 och avslutas på söndag med fika kl. 14.30 och Konsert kl.15.00. Publik är välkommen till både fika och konsert! OBS! Föranmälan av tillresande fikagäster görs i samband med lägeranmälan! Fika kostar 50 kr/person (barn 4-6 år halva priset).

  Viktigt!
  Vi har inga ”lägerledare”! Barn som åker själva ska klara av att sova borta utan vuxen. Det är också bra om er familj kommer överens med en annan familj/medföljande vuxen som vid behov kan finnas till hands för ditt barn.

  Mat & logi: Alla måltider och mellanmål under lägerdagarna ingår. Maten på Åh är god och riklig. Behöver du specialkost ordnas självklart detta. Övernattning sker i flerbäddsrum (mest 2-bädds) med wc och dusch i korridoren. Lakan, handduk och städning ingår!

  Avgifter:
  Medlemmar i SuzukiLinné: barn 750 kr/vuxen 1000 kr
  Medlemmar i RUM: barn 850 kr/vuxen 1100 kr
  Övriga deltagare: barn 950 kr/vuxen 1200 kr

  Om ni bara vill vara med dagtid (dvs. inte sova över) är det rabatt på avgifterna ovan med -250 kr för barn och -350 för vuxna. För barn födda år 2009-2012 är det -200 kr rabatt på alla avgifter ovan.

  Anmälan: SISTA DAG FÖR ANMÄLAN ÄR TORSDAG 3 NOVEMBER! Anmälan görs digitalt via SuzukiLinnés hemsida eller via länk.

  VARMT VÄLKOMNA ÖNSKAR SUZUKILINNÉ!

  Frågor? Maila Rebecca: rebecca.ekenberg@gmail.com

  X