RUM:s teckning
i

RUM anpassar självklart sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer rörande coronaviruset.

I nuläget innebär det att RUM:s distrikt och nationellt fortsätter med de verksamheter som restriktionerna tillåter, men att vissa anpassningar kan komma att ske. Självklart informeras ni löpande om ni på något sätt skulle beröras av detta.

Framtidens Musikpris prisceremoni kommer göras digitalt och har flyttats fram till 17 september. Finalistnomineringarna tillkännages i mitten på augusti.

Kansliet och växeln har sommarstängt 1-31 juli, men ni kan fortfarande maila till info@rum.se och för medlemsrelaterade frågor till medlem@rum.se.

 • Arkiv

 • Mimers Trumpetfestival 11-12 mars 2017


  Välkommen till Mimers Trumpetfestival 11-12 mars 2017

  Spela i stor trumpetensemble, träffa nya kompisar, workshops, tävling med Smålands musikvaruhus och Windcorps samt mycket mer…

  Mimers Trumpetfestival arrangeras nu för 13 året i rad av Kulturskolan i Kungälv och Riksförbundet Unga Musikanter. Under två dagar kommer du som deltagare att få vara med om ett varierat program, workshops, utställare, tävlingar  och sist men inte minst en konsert på avslutningsdagen (söndagen) där många professionella trumpetare samsas med alla deltagare på festivalen.

  Anmälan:
  Alla deltagande elever, lärare, amatörer och anhöriga anmäler sig via länken här! Senast den 12 februari behöver vi få in din anmälan. Anmälan är bindande.
  Du som är RUM-medlem från Västra Götaland eller Halland får en rabatt på kursavgiften med 100 kr, du behöver då anmäla dig med din medlemskod. Titta längst bak på tidningen RUM´ba där den står eller kontakta din förenings kontaktperson för att få hjälp. Det går även bra att maila pia.hjalmarsson@rum.se.

  Alla tar med eget notställ till stämrepen!

  Prospekt Mimers Trumpetfestival 2017

  Deltagaravgifter:
  Festivalavgift: 630 kr
  Festivalavgift med boende på Mimers Hus: 890 kr
  Lärare: (festival gratis, men maten kostar) Lunch Lörd & Sönd 150 kr,  Lunch & Middag Lörd samt Lunch Sönd. 230 kr
  Lärare med boende Mimers Hus: 550 kr
  Anhöriga med boende Mimers hus: 550 kr
  Anhöriga (ej deltagande) men som vill äta mat: Lunch Lörd & Sönd 150 kr,  Lunch & Middag Lörd samt Lunch Sönd. 230 kr

  Ankomst till festivalen:
  För er som kommer långt ifrån och vill anlända på fredagen. Kontakta kulturskolan@kungalv.se eller tel: 0303-23 82 38 och meddela ankomsttid. Senast den 1 februari behöver vi era uppgifter. Senast ankomsttid är 21:00 fredag den 10/3

  Frågor:
  Om du har frågor om din anmälan, kontakta RUM:s distriktskonsulent Pia Hjalmarsson på tel: 0733-76 77 94 eller maila pia.hjalmarsson@rum.se
  Om du har frågor om festivalen, noter, utskick mm kontakta Claes Willig på tel: 0761-16 51 16 eller claes.willig@kungalv.se

  Varmt Välkomna!

  X