Musik är livsglädje!

RUM Göteborgsdistriktet

STYRELSE

Här kommer en presentation av styrelseledamöter i RUM Göteborgsdistriktet.

Ylva Brodin

Andrea Christensen
Jag är 24 år gammal och sitter som föreningskontakt i styrelsen. Jag är glad för att engagera mig i RUM och arbeta för att främja ungas kreativa utövande i vår stad. Jag har själv spenderat stora delar av min uppväxt i repetitionsrum och på konsertscener och sjunger fortfarande idag både solo och i kör. Musik och kreativa sammanhang var väldigt utvecklande och givande för mig under många år och därför är det viktigt för mig att arbeta för att så många som möjligt ska få uppleva det.
Något roligt om mig: Jag älskar att testa nya sporter, just nu är det badminton och höghöjdsbanor som gäller!

Sofia Rosén
Jag sitter som ordförande för RUMs Göteborgsdistriktet. Jag började spela fiol när jag var sju år gammal och har sedan dess hunnit vara med i en drös olika orkestrar och körer. I många av dessa har RUM varit en naturlig del och när jag nu fick chansen att själv vara med och påverka så tackade jag ivrigt ja! Kultur gör gott för både kropp och själ och jag vill göra det lättillgängligt för alla barn och unga.
Något roligt om mig: Jag har en stor passion för ordvitsar, även om jag inte alltid fattar dom direkt.

Veronika Borgström
Jag spelar massa olika instrument; saxofon, klarinett, tvärflöjt, trumpet och piano. Varmast om hjärtat ligger saxofonen och träblåsinstrumenten, men de flesta blåsinstrument kan jag fejka. Jag har pluggat till musiker på musikhögskolan i Örebro. Jag älskar storband och jazz men lyssnar på det mesta. Mycket blås skall det vara!
Något roligt om mig: Äger en bra bit över 100 fantasy böcker

Aliser Bulduk
Att gå med i RUM är det bästa man kan göra om man vill engagera sig i föreningslivet och det musikala. Man kan göra faktisk skillnad för så många människor, och driva en positiv utveckling för en själv och ens gemenskap. Skapa möjligheter för så många att uttrycka sig samt även kunna göra mycket mer med sin musikalitet. Jag är glad och nöjd att jag engagerar mig i styrelsen där jag har rollen som kassör, tar hand om föreningens cash.
Något roligt om mig: Jag har utvecklat en otrolig förmåga att bära alla påsar från livsmedelsaffären på en gång vilket behövs när vi handlar fika eller pizzalunch till styrelsearbetet.

Malin Kilströmer
Jag spelar klarinett i en orkester som heter Kungens Sandaler. Jag blev tillfrågad om jag ville vara med i RUM styrelsen och tackade ja då jag tyckte att det lät intressant och ville testa mig själv i föreningsliv. Nu får jag gå en ledarskapskurs på RUM som heter SPETS där jag lär mig mer om ledarskap, gruppdynamik, feedback och massa annat intressant.
Något roligt om mig: Håller på med hundutställningar.

DISTRIKSSTÄMMA – HANDLINGAR OCH PROTOKOLL

X