RUM:s teckning

september, 2019

27sepallday29Musikläger Sjövik 27-29 september 2019

Event Details

Den 27-29 september 2019 anordnas orkesterläger i samarbete med Lilla Edets Kulturskola, Tjörns Kulturskola och RUM. Ett musikläger för elever som spelar ensembleinstrument eller sjunger. Lägret kommer att vara på Sjöviksgården som ligger utanför Alingsås.

Deltagaravgiften för RUM-medlemmar är 450 kr, för icke RUM-medlemmar ligger avgiften på 900 kr. Avgiften betalas in på angivet konto när du fått bekräftelse på att du kommit med. I priset ingår all mat och boende. Tillhör du inte Tjörns eller Lilla Edets Kulturskola så sök bidrag från din kommun.

Sista anmälningsdag är den 27 augusti och det är begränsat antal platser! 

Vi kommer att spela mycket, umgås och ha trevligt tillsammans. För att detta skall fungera behöver vi också några föräldrar som sover över på grund av arbetstidsregler för lärarna. Om du som förälder vill och kan ställa upp under hela lägret eller någon av nätterna så meddelar du det i anmälningsformuläret längre ner på sidan.

Vi samlas på Sjöviksgården kl. 17.00 den 27 september. Meddela om du behöver vägbeskrivning eller vill samåka. Lägret avslutas kl. 15.00 söndag den 29 september. Du som förälder ansvarar för transport till och från lägret.

Information om vad man behöver ha med sig skickas ut i god tid  innan lägret per mail.

Anmälan görs i formuläret här.

Time

september 27 (Friday) - 29 (Sunday)

X